Web TV Hosting

Web TV Hosting

Web TV Hosting, ses yayınına ve anlık görüntülemeye imkan sağlayan bir alt yapı sistemidir. TV Hosting paketleri ile yüksek kalite görüntülerine olanak sağlanabilir. Önceleri çok fazla yaygın olmayan Web TV Hosting şimdilerde ise popülerliğini korumaktadır. Sosyal medyada canlı yayın yaparken karasal ve uydu gibi alanlarda TV Hosting kullanılmaktadır. Herkese ve her bütçeye uygun olarak TV hosting paketleri bulunmaktadır. TV Hosting ile canlı yayın yapıp kayıtlı olan videolarınızı yayınlayabilirsiniz ve izleyiciler ile paylaşabilirsiniz. Geliştirilmiş olan özel kontrol paneli ile bunların hepsini çok kısa sürede yapabilirsiniz. Ayrıca panelimizden pek çok video platformundan çevrim içi olan video indirebilirsiniz. Kurumsal firmalar birçok alanda örneğin; spor, eğitim, haber, ekonomi, festival, konferans gibi alanlarda TV Hostingile canlı yayın gerçekleştirebilir.

TV Hosting paketlerinde bazı özelliklerde sınırlama veya limit olabilir. Bunlar; alt yazı, izleyici, trafik, otomatik sosyal medya canlı yayını, otomatik logo, yayın kalitesi vs… Özellikle TV Hosting paketlerinde bunlara dikkat etmek gerekir. Aynı zamanda güvenlik kamera yayınlarının internet ortamına aktarılmasında TV Hosting alt yapısından faydalanılmaktadır. Eğer sizlerde internet üzerinden web TV yayın yapmak istiyorsanız TV Hosting yayın paketleri ile kendi yayın paketinizi kurabilir ve TV yayını yapabilirsiniz. Sınırsız yayın hizmeti ile web TV paketlerimiz internette kesintisiz TV yayını yapmanızı sağlar. Sizlerde web TV hosting paketleri ile sınırsız olarak 100 500 veya 2000 olarak istediğiniz özelliklerde TV hosting paketine sahip olabilir ve yayın yapabilirsiniz. TV hosting’in birçok anlamı vardır. Örneğin; destek ya da internet TV, web TV, sanal TV, web TV, web TV Hosting ip TV kamera gibi…

TV Hosting ile canlı görüntülü yayınlar sağlayabilirsiniz.  İnternet üzerinden görüntü veya ses aktarımı yapabilirsiniz. Kaliteli görüntüler sağlayabilirsiniz. Canlı TV yayınları gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda internet TV hosting paketlerinde sınırsız hizmetler ile sizi pek çok kişi izleyebilir ve hiç kısıtlama olmadan sınırsız bir şekilde internet üzerinden TV yayın hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Sınırsız TV yayın trafik hizmetimiz ile TV hosting hizmetimiz beraber olup internet üzerinden sınırsız ve kesintisiz bir şekilde TV hosting yayın yapabilir ve ayrıca görüntü aktarımı da sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda videolarınızı sınırsız bir şekilde yönetim panelinden ekleyebilir ve dilediğiniz kadar TV yayın paketlerimizden yararlanabilirsiniz.

Kendi Kanalınızı Oluşturarak Yönetmeye Hemen Başlayabilirsiniz

Sizlerde eğer tek seferde hızınızı kaybetmeden birden çok video yüklemek ve paylaşmak isterseniz TV hosting sitenizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde ve yüksek performansla kullanacağınız wowza ve benzeri yazılımlar ile kanalınızı istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

  • Yavaşlama ve duraklama sorunu yaşamadan geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.
  • HD kalitesi ile görüntü yayınlayabilirsiniz.
  • Farklı kalitelerde videolarınızı hiçbir sorun yaşamadan sorunsuz bir şekilde yükleyebilirsiniz.
  • İlave bir program gerekmeden izlenebilme imkanı.

Yukarıda saydıklarımız TV hosting’in sunmuş olduğu imkanlardan sadece birkaçıdır. Bireysel ya da kurumsal internet canlı yayını yapmak isteyen kullanıcılarımız güvenlik kamerası kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap veren yönü ile bölgesel bir şekilde hizmet sağlamaktadır. TV hosting ile güvenli ve hızlı yayın imkanı gerçekleştirebilirsiniz. HD ses kalitesi ve görüntüye ulaşabileceğiniz ile izleyicilerimize kesintisiz bir şekilde canlı yayın izleme keyfini sunmaktayız. Seçmiş olacağınız TV hosting paketlerimiz ile canlı yayınlarınızı, videolarınızı ve görüntülerinizi online olarak izleyicilerinize yüksek kalitede sınırsız ve kesintisiz bir şekilde izletme imkanı sağlayabilirsiniz.

Yer işareti koy permalink.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.