Web TV Kurmak İçin Gerekenler

Web TV Kurmak İçin Gerekenler

Pek çok kişi Web TV Kurmak için gerekenler nedir merak ediyor. Veya Web TV nasıl kurabilirim? Ne yapmam gerekiyor? Gibi sorularla karşılaşıyoruz. Bu tür soruların hepsini makalemizde inceleyebilirsiniz. Günümüzde internet kullanımının hızlanması ile beraber Web TV’lere olan ilgi de oldukça artmaktadır. Web TV’nin de kendi arasında farklı modelleri mevcuttur. Bunlar canlı yayın yapacak ve yapmayacak olarak ikiye ayrılır. Tek banttan videoların oynatılacağı yapılar da vardır. İhtiyaçlar bunlara göre değişkenlik gösterebilir. Ülkemizde yaşanılan en büyük problem, çok kaliteli bir videom olsun ve ben bu kaliteli videoyu siteme yükleyeyim. Ayrıca insanlar bu kaliteli videoya erişim sağlayabilsin ancak gözden kaçırılan bir konu vardır ki maalesef bazı kullanıcıların internet kota sorunu söz konusudur ve birçok yerde fiber alt yapı sağlanmadığı için sağlıklı bir şekilde internet alınamamaktadır. Alt yapı problemi birçok yerde yaşanmaktadır. Eğer yayınlamış olduğunuz videoları izleyicilerin kaliteli bir şekilde verip alıp islemesini istiyorsanız sitenizde kullandığınız video playerin izletmiş olduğu video kalitesinin seçilebilir olması gerekir ve izleyici de bu sayede videoyu takılmadan izleme şansını yakalayabilir.

Web TV Kurmak İçin öncelikle şunu söylemek gerekir ki herhangi bir belgeye veya dokümana ihtiyacınız yoktur.  İsteyen her yaşta herkes kendisine Web TV kurabilir. Yani Web TV Kurmak için kusur veya sözleşmeye gerek duyulmaz. Web TV kurmak istiyorum ama nasıl? Diye düşünüyorsanız bizler sizler için zaten hazır olarak internet TV sitesi kurulumunu gerçekleştirmekteyiz. İnternet TV sitesi kurmak istiyorsanız sizin yapmanız gereken tek şey ilk önce bir isim belirlemek olacaktır. Daha sonra biz gerekli olan her şeyi sizin için zaten yapıyoruz. Örneğin; İnternet TV’nizin adı demo TV bunun için alan adı dediğimiz isminizi www.demotv.com olarak biz sizler için açıyoruz. Sizlere bu isim altında özel bir web TV sitesi oluşturuyoruz ve bu web TV yeni logosunu sitenin rengine kolay bir şekilde yönetim panelinden sizler istediğiniz zaman değişiklik yapabiliyorsunuz. Eğer kendinize özel bir logo yaptırmak isterseniz firmamız buna da el atıp size özel bir şekilde logo tasarlamaktadır. Yani web TV için gerekli olan sitenin kurulumunu yaptıktan sonra sizlere TV hosting paketi hizmeti veriyoruz ve bu hizmeti kullanabilmeniz için de neler gerekiyor sizlere bunun için ayrıntılı bilgiler veriyoruz. Yani nasıl canlı yayın yapacağınıza dair veya canlı yayına bilgisayarınızdan ya da cep telefonunuzdan aynı anda nasıl bağlanacaksınız bunlara dair ayrıntılı bilgiler veriyoruz. Yani kısacası sizin işinizi kolaylaştırmak için her şeyi yapıyoruz.

Web sitesi kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağım diye internette araştırmanıza gerek kalmadan bizleri arayın size yardımcı olalım. Artık kendinize ait bir internet televizyonu kurabilirsiniz. Kendi belirlediğiniz isim veya videolar ile profesyonelce kendi web tv’nizi kurabilir sizler de dünyanın her yerinden internet televizyonunu izletebilirsiniz. Bizler sizler için internette gerçekleştirdiğimiz kampanya üzerinden kendinize ait bir web TV kurmak için gerekli eğitimleri de veriyoruz. İlk kez internet TV kurmak için başvuru yapan müşterilerimize de kolay anlatımlar ile hazırladığımız web TV kurulum paketlerimiz ile sizlerde profesyonelce kendi web TV kanalınızı kurabileceksiniz. Eğer ip kamera hosting kurmayı düşünüyorsanız aylık 5.000 TL yıllık ise 2 ay indirimli olacak şekilde 5.000 TL. Standart İnternet TV kurmak istiyorsanız da maliyeti 9.000 TL yıllık 2 ay indirimli olacak şekilde 9.000 TL’dir

Etiketlenmiş , , , , , , , , , .Yer işareti koy permalink.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.